2016. augusztus 13., szombat

                             Malac hús  gazdagon 


Malac húst vékony szeletekre szelem, és sóval borssal ízesítem.
Lábasban fedő alatt puhára párolom, némi zsiradékon, apródonként kicsi víz hozzáadásával.
Amikor megpuhult melegen tartom a tálalásig.
Eközben egy magas falú serpenyőben fehér szalonnát lepirítok ,majd hozzáadok bacon szalonnát,karikára vágott hagymát, paradicsomot paprikát.Sóval borssal ízesítem, majd kicsi sülés után hozzáadom a karikára vágott savanyú uborkát és a konzerv vörös babot. Készre sütöm.
Tarhonyát pirítok és puhára főzöm, valamint apró szemű krumplit héjában puhára főzöm, és forró zsiradékban héjastól pirosra sütöm.
Ezután már csak a tálalás marad hátra és a laktató étel elfogyasztása






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése