2016. szeptember 1., csütörtök

                                        Trifle


Igazán egyszerű,mégis nagyon ízletes desszert.
Írországban ismerkedtem meg vele.
Egy átlátszó tálba készítjük,hogy a szemeinket is "hizlaljuk"
Legalulra egy piskótás rész kerül, 2 féle variációban is lehetséges
1- rumaromába mártott babapiskóta
2-piskóta tekercs laza vaníliás krémmel

Ezt a tál aljába helyezzük és ízlés szerint teszünk hozzá piros gyümölcsöt.
Jelen esetben itt eper van és az 1 verzió szerinti piskóta.
Ezután piros színű gyümölcs kocsonyát készítünk és a piskótás gyümölcsre tesszük.
Miután megszilárdult befedjük gazdagon vanília pudinggal
Amiután az is kissé megszilárdult tejszínhabbal borítjuk,amit csokireszelékkel díszítünk.
Egészségünkre


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése